Добродојдовте на официјалната страница на Општина Демир Хисар!
ПО ЦЕЛИ ДВЕ ДЕЦЕНИИ ФК ДЕМИР ХИСАР СЕ ВРАТИ ВО ТРЕТА ЛИГА - ЈУГОЗАПАД PDF Печати

12.10.2021 

.

fk-demir-hisar-vtoro-kolo

Повеќе...
 
СВЕЧЕНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ЗАВРШУВАЊЕ НА ПРОЕКТОТ „ОТКРИВАЊЕ НА СКРИЕНИТЕ АТРАКЦИИ“ PDF Печати
24.9.2021
.
konferencija-proekt-okrivanje-na-skrienite-atrakcii-3
.
Повеќе...
 
Започна реконструкцијата на општинскиот пат Р29371 Слоештица PDF Печати

На ден 13. септември 2021 година започнаа активностите за реализација на под-проектот:

„Реконструкција на линиска инфраструктурна градба општински пат Р29371-Слоештица, Општина Демир Хисар“, во должина од 2300 м.

Повеќе...
 
Дневен ред за 55-та седница на Совет на Општина Демир Хисар PDF Печати

Врз основа на член 53 став 1 од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар

(„Службен гласник на Општина Демир Хисар “ бр.3/02) се донесува:

Повеќе...
 
Tuday's FAM TRIP (Денешна тура за запознавање) 26.08.2021 PDF Печати

Today’s FAM TRIP - online presentation via livestreaming activities from different locations, promoting the cultural and adventure trips to the area of Demir Hisar as part of the one-destination trip packages in the cross-border area.

Discovering Hidden Attractions in the cross-border region.

Денешниот ФАМ ТРИП (тура за запознавање) се одржа со онлајн презентација но и со активности во живо!

Готвење со Емине во Суводол, планинарење до Змејова Дупка во Бабино, разглед на Мултифункционалниот Центар во Слоештица...

активности кои се пренесуваа во живо пред Тур Оператори и новинари.

"Откривање на Скриени Атракции" е проект во рамките на Прекугранична соработка меѓу С.Македонија и Албанија, финансиран од ЕУ

1 small

#ipa2cbcmkal  #euwithyou #ЕУсоТЕБЕ  #МЛС

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 9 од 271

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер