ПРАВНА ПОМОШ И ПОДДРШКА ЗА ГРАЃАНИТЕ Печати

02.12.2020

.

besplatna-pravna-pomos-mkc

.

Во просториите на Домот на култура „Илинден“, Демир Хисар, се одржа Информативно - едукативната сесија за примената на законот за бесплатна правна помош.
Активностите ги спроведува МКЦ - Битола во рамките на проектот „Пристап до правда во Македонија“ којшто се реализира со финансиска поддршка од страна на Фондација Отворено – општество Македонија.
Ако Ви треба правна помош и/или поддршка за некој Ваш правен проблем побарајте на:
ул. Цар Самуил бр. 29 во Битола, секој работен ден од 09.00 до 16.00 часот или пишете на е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
МКЦ - Битола изрази благодарност до Општина Демир Хисар и Домот на културата за соработката за непречено одвивање на едукативната сесија, согласно сите препорачани мерки за заштита од корона вирусот.
.
besplatna-pravna-pomos-mkc-1