Јавни набавки

ПЛАНИРАНИ НАБАВКИ ________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ОБЈАВЕНИ ОГЛАСИ ____________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ________  ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

РЕАЛИЗИРАНИ ДОГОВОРИ ____ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ПОНИШТЕНИ ПОСТАПКИ           ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

---

Интерна процедура за спроведување на јавните набавки во општина демир хисар

Интерна процедура за спроведување на  набавки без примена на правилата за јавни набавки (мали набавки)

-

   Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
31 Број на оглас: 00650/2020 Понеделник, 27 Јануари 2020
32 Број на оглас: 00221/2020 Понеделник, 13 Јануари 2020
33 Досие на годишен план за период 2020 Понеделник, 13 Јануари 2020
34 Набавка на две возила за потребите на Општина Демир Хисар Понеделник, 13 Јануари 2020
35 Набавка на комунално возило - тракторска косилка со додатоци за потребите на Општина Демир Хисар Понеделник, 13 Јануари 2020
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>
Страница 7 од 28

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер