Јавни набавки

ПЛАНИРАНИ НАБАВКИ ________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ОБЈАВЕНИ ОГЛАСИ ____________ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

СКЛУЧЕНИ ДОГОВОРИ ________  ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

РЕАЛИЗИРАНИ ДОГОВОРИ ____ ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

ПОНИШТЕНИ ПОСТАПКИ           ЛИНК ДО ЕСЈН: ТУКА 

---

Интерна процедура за спроведување на јавните набавки во општина демир хисар

Интерна процедура за спроведување на  набавки без примена на правилата за јавни набавки (мали набавки)

-

   Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
41 Број на оглас: 10037/2019 Вторник, 15 Октомври 2019
42 Број на оглас: 09887/2019 Понеделник, 14 Октомври 2019
43 Број на оглас: 09764/2019 Четврток, 10 Октомври 2019
44 Број на оглас: 08081/2019 Вторник, 17 Септември 2019
45 Број на оглас: 07929/2019 Понеделник, 16 Септември 2019
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>
Страница 9 од 28

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер