Измена и дополнување на план за јавни набавки 2019 PDF Печати

Измена и дополнување на план за јавни набавки на општина Демир Хисар за 2019

Линк ЕСЈН: Тука

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер