УРЕДНИК И АДМИНИСТРАТОРИ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА
Автор на текстовите и фотографиите, уредник и администратор на сајтот: ДАНИЕЛ СТАНОЈОСКИ. Администратор: ЗЛАТЕ БОШЕВСКИ

Адреса:
Битолска, бб
Република Македонија
7240

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
Број на мобилен телефон: 077 906 663 - Даниел Станојоски
https://www.facebook.com/daniel.stanojoski

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер