Известувања
ИЗВЕСТУВАЊЕ - ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, ЗЖС И КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Четврток, 19 Март 2020 11:13

19.03.2020

.

izvestuvanje-oddelenie-za-urbanizam

Последно освежено на Четврток, 19 Март 2020 11:21
Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Среда, 18 Март 2020 11:34

18.03.2020

izvestuvanje-za-skrateno-rabotno-vreme-za-na-veb

.

Последно освежено на Четврток, 19 Март 2020 11:32
Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Понеделник, 16 Март 2020 10:55

16.03.2020

grb za na veb

Последно освежено на Понеделник, 16 Март 2020 11:03
Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Среда, 11 Декември 2019 13:24

11.12.2019

grb za na veb

Последно освежено на Среда, 11 Декември 2019 13:51
Повеќе...
 
Oглас за ангажирање на проектен менаџер за потребите на проект PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Петок, 15 Ноември 2019 15:00

_

О Г Л А С

Општина Демир Хисар


објавува оглас за ангажирање на проектен менаџер за потребите на проектот:

Откривање на скриените атракции - кофинансиран од ИПА Програмата за Прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија и Република Албанија

Општина Демир Хисар ги поканува сите квалификувани лица кои се заинтересирани да бидат вклучени во активностите на гореспоменатиот проект да достават потребни документи согласно со постапката за избор на проектен менаџер.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 3 од 10

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер