Известувања
Оглас за ангажирање на финансиски менаџер за потребите на проект PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Петок, 15 Ноември 2019 14:52

_

О Г Л А С

Општина Демир Хисар

објавува оглас за ангажирање на финансиски менаџер за потребите на проектот:

Откривање на скриените атракции - кофинансиран од ИПА Програмата за Прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија и Република Албанија

Општина Демир Хисар ги поканува сите квалификувани лица кои се заинтересирани да бидат вклучени во активностите на гореспоменатиот проект да достават потребни документи согласно со постапката за избор на проектен менаџер.

Повеќе...
 
Известување на EVN Македонија PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Четврток, 29 Август 2019 12:45

evn

Од ЕВН Македонија  известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.08.2019 г. без напојување со  електрична енергија ќе останат :

Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Мренога, Вирово, Церово и Боишта со околните стопански и нестопански објекти.

Oд 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Кутретино, Суводол, Мургашево, Манастир Суводол, АБ Солар со околните стопански и нестопански објекти.

На ден 30.08.2019г. без напојување со  електрична енергија ќе останат :

Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Мренога, Вирово, Церово и Боишта со околните стопански и нестопански објекти.

ПО-РЦУК Демир Хисар
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЦЕНТАРОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ, БИТОЛА PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Четврток, 25 Јули 2019 11:09

25.07.2019

ПРЕДМЕТ: ИНФОРМАЦИЈА

ВО ВРСКА СО ПРЕТСТОЈНАТА ВТОРА ФАЗА ОД ПРЕВЕНТИВНАТА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

centar-za-javno-zdravje-bitola
Последно освежено на Четврток, 25 Јули 2019 11:15
 
ЈАВЕН ПОВИК НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Вторник, 23 Јули 2019 14:00

Врз основа на член 43 точка 39 од Статутот на Општина Демир Хисар („Службен гласник на Општина Демир Хисар“ бр. 03/2) и одредбите од Олуката за јавни признанија на Општина Демир Хисар, бр. 07 – 942/9 од 26.12.2013 и измените на Одлуката за јавни признанија на Општина Демир Хисар  бр. 17-875/4 од 12.9.2018, Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување признанија и награди, објавува:

Последно освежено на Среда, 24 Јули 2019 13:36
Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Среда, 26 Јуни 2019 14:00

mesni-zaednici-izvestuvanje

Последно освежено на Среда, 10 Јули 2019 08:21
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 4 од 10

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер