Известувања
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЦЕНТАРОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ, БИТОЛА PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Четврток, 25 Јули 2019 11:09

25.07.2019

ПРЕДМЕТ: ИНФОРМАЦИЈА

ВО ВРСКА СО ПРЕТСТОЈНАТА ВТОРА ФАЗА ОД ПРЕВЕНТИВНАТА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

centar-za-javno-zdravje-bitola
Последно освежено на Четврток, 25 Јули 2019 11:15
 
ЈАВЕН ПОВИК НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Вторник, 23 Јули 2019 14:00

Врз основа на член 43 точка 39 од Статутот на Општина Демир Хисар („Службен гласник на Општина Демир Хисар“ бр. 03/2) и одредбите од Олуката за јавни признанија на Општина Демир Хисар, бр. 07 – 942/9 од 26.12.2013 и измените на Одлуката за јавни признанија на Општина Демир Хисар  бр. 17-875/4 од 12.9.2018, Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување признанија и награди, објавува:

Последно освежено на Среда, 24 Јули 2019 13:36
Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО МЕСНИТЕ ЗАЕДНИЦИ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Среда, 26 Јуни 2019 14:00

mesni-zaednici-izvestuvanje

Последно освежено на Среда, 10 Јули 2019 08:21
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Среда, 22 Мај 2019 12:10

22.05.2019 

.

evn - 1

Последно освежено на Среда, 22 Мај 2019 12:13
Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈКП КОМУНАЛЕЦ - ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Вторник, 19 Февруари 2019 10:07

19.02.2019 

Се известуваат жителите на населените места во Демир Хисар дека во наредниот период

ЈКП „Комуналец“ ќе врши расчистување и сечење на дивата вегетација и родните дрва кои

претставуваат пречка во одвивање на сообраќајот како и на телекомуникациските или

електричните водови, на сите локални патишта, јавни површини и тротоари.

Се повикуваат жителите чии родни дрва претставуваат таков вид на пречка самостојно да ги

отстранат.


Последно освежено на Вторник, 19 Февруари 2019 10:20
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 10

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер