Прекин во снабдувањето со електрична енергија Печати
Напишано од Urednik   
Четврток, 16 Ноември 2017 15:34

evnmk.navigation.logo.text

Поради подобрување на квалитетот на  снабдување со

електрична енергија ЕВН Македонија известуваат за

планирани прекини во снабдувањето со електрична

енергија на ден 17.11. 2017 г.

во период од 09.40 до 14.30 ч.

во населените места

Брезово, Радово, Суво Грло, Зашле

и релеите на Космофон во Зашле.

Последно освежено на Четврток, 16 Ноември 2017 15:39