Известување за големиот Христијански празник "Богојавление" - Водици 2018 година. Печати
Напишано од Urednik   
Понеделник, 15 Јануари 2018 13:59

Се известуваат жителите на населените места во Општина Демир Хисар, по повод големиот

Христијански празник "Богојавление" - Водици, каде што се организира традиционално

фрлање на крст, најкасно до 17.1.2018 (среда), до 12 часот да ја известат општината

на тел. 047 552 661 за тоа кога точно ќе се изврши фрлањето на крст во тоа населено место.

Последно освежено на Понеделник, 15 Јануари 2018 14:01