Известување на EVN Македонија PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Понеделник, 05 Февруари 2018 09:33
evn
На ден 06.02.2018 година, (вторник), од 09.00-14.00 ч. ќе има прекин во
снабдувањето со ел.енергија во с.Сопотница, Рудник управна зграда и Зграда Рудничка колонија.
Прекините се заради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа.
.
Со почит,
ПО-РЦУК Демир Хисар
Последно освежено на Понеделник, 05 Февруари 2018 11:09
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер