Известување од ЈКП Комуналец PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Понеделник, 12 Март 2018 21:10
Поради дефект на потисниот цевковод f280 од бунари во с. Граиште до Црпен резервоар, ќе нема вода во Демир Хисар, населените места с. Суводол, с. Кутретино и с. Слепче. Екипа од ЈКП Комуналец утре 13.3. продолжува со остранување на дефектот.
Последно освежено на Вторник, 13 Март 2018 08:35
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер