„Хиперповрзани музеи: Нови пристапи, нова публика“ PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Вторник, 15 Мај 2018 10:08

Утре 16 мај, со почеток во 11.30 часот во рамките на Манифестацијата Демир Хисар град на култура, 2018. ИКОМ - МЕЃУНАРОДНИОТ СОВЕТ НА МУЗЕИТЕ - Македонија, по повод Меѓународниот ден на музеите ќе одржи советување на тема: „Хиперповрзани музеи: Нови пристапи, нова публика“. Советувањето ќе се одржи во Домот на културата „Илинден“ во Демир Хисар. 

ikom - muzei

Последно освежено на Вторник, 15 Мај 2018 10:34
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер