Известување за минирање PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Петок, 29 Јуни 2018 08:06

ИЗВЕСТУВАЊЕ !

Од страна на ЈП Македонски шуми, ПШС Бигла Демир Хисар

 

на ден 29.06.2018г.

ќе се изврши МИНИРАЊЕ

заради изградба на шумски пат

во ШСЕ Суводол одд.17

во атарот на с.Вардино.

Минирањето ќе биде во

период од 10.00 до 13.00 часот.

Известувањето е со цел да се запознае месното население .

 

ПО-РЦУК Демир Хисар

Последно освежено на Четврток, 12 Јули 2018 08:49
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер