Усвоен Буџетот за 2019 година Печати
Напишано од Urednik   
Сабота, 29 Декември 2018 12:28

29.12.2018

На 21-вата седница на Совет на Општина Демир Хисар со 6 гласови ЗА беше усвоен Буџетот за 2019 година. 
Седницата се одржа на 28.12.2018 година во кабинетот на градоначалникот.