ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Среда, 22 Мај 2019 12:10

22.05.2019 

.

evn - 1


.

Почитувани,

Од ЕВН Македонија известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 23.05.2019 год., без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците:

- од 09.00 до 16.00 ч. с.Вирово, с.Мренога, с.Боиште, с.Церово со околните стопански и нестопански објекти;

- од 10.00 до 14.00 ч. с.Брезово, с.Радово, с.Суво Грло, с.Зашле и Космофон Зашле со околните стопански и нестопански објекти.


Последно освежено на Среда, 22 Мај 2019 12:13
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер