Известување на EVN Македонија PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Четврток, 29 Август 2019 12:45

evn

Од ЕВН Македонија  известуваат дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 29.08.2019 г. без напојување со  електрична енергија ќе останат :

Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Мренога, Вирово, Церово и Боишта со околните стопански и нестопански објекти.

Oд 09:00 до 14:30 часот, корисниците од селата Кутретино, Суводол, Мургашево, Манастир Суводол, АБ Солар со околните стопански и нестопански објекти.

На ден 30.08.2019г. без напојување со  електрична енергија ќе останат :

Од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од селата Мренога, Вирово, Церово и Боишта со околните стопански и нестопански објекти.

ПО-РЦУК Демир Хисар
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер