Откривање на скриените атракции на националниот сервис, МТВ Печати
Напишано од Urednik   
Понеделник, 10 Мај 2021 08:29

Discovering hidden attractions is at Македонска Радио Телевизија (МРТ).

Гостувањето на Емилиа Героска - проектнa менаџерка на проектот Откривање на скриените атракции на националниот сервис, МТВ

Видео запис превземен од националниот сервис, МТВ

logo ipa cbc republic of north macedonia - republic of albania

#ipa2cbcmkal  #euwithyou  #МЛС

Последно освежено на Вторник, 18 Мај 2021 14:26