Јавен повик за работно ангажирање PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Понеделник, 06 Јуни 2022 14:12

Ј  А  В  Е  Н     П О В И К

до

евидентирани невработени лица за вклучување во

Програмата Општинско - корисна работа

Javen Povik Page1 small

Javen Povik Page2 small

Javen Povik Page3 small

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер