Предлог Буџет на Општина Демир Хисар за 2023 година PDF Печати Е-пошта
Напишано од Urednik   
Петок, 16 Декември 2022 09:52

ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ЗА 2023 ГОДИНА

Фискална табела
Биланс на приходи
Биланс на расходи
Капитални расходи
Тековни оперативни расходи
Функционални расходи
Функционални расходи на потпрограма
Посебен дел
ПРЕДЛОГ-БУЏЕТ ЗА 2022 ГОДИНА-ОБРАЗЛОЖЕНИЕ
Последно освежено на Петок, 16 Декември 2022 09:56
 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер