Соопштенија
Одлука за организирање јавна презентација и јавна анкета PDF Печати
Oduka_za_zasle
 
Одлука за спроведување на стратегиска оцена Слоештица PDF Печати

Врз основа на член 65 од Законот за животна средина Општина Демир Хисар

на ден 30.05.2013 година донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена:

sloestica 1

Повеќе...
 
Одлука за спроведување на стратегиска оцена 30.05.2013 PDF Печати

Врз основа на член 65 од Законот за животна средина Општина Демир Хисар

на ден 30.05.2013 година донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена:

1

Повеќе...
 
Одлука за спроведување на стратегиска оцена 05.02.2013 PDF Печати

Врз основа на член 65 од Законот за животна средина Општина Демир Хисар

на ден 05.02.2013 година донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена:

1

Повеќе...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ PDF Печати

29.01.2013

ПРЕКУ РЦУК ДЕМИР ХИСАР, ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЕВН

Се известуваат потрошувачите на електрична енергија, дека на 30.01.2013, среда, во времето од 10:00 до 14:00 часот, ќе има краткотрајни прекини во редовното снабдување со електрична енергија во следниве населени места:

- Утово, Загориче, Обедник, Смилево, Суводол, Кутретино, Вардино, Ревир „Мраморица“ и дел од Демир Хисар.

Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од наведените населени места.


 
<< Почеток < Пред 21 22 23 24 25 26 Следно > Крај >>

Страница 23 од 26

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер