Соопштенија
ИПАРД ИНФО ДЕН ЗА ЈАВЕН ПОВИК 01/2013 PDF Печати

Согласно Годишниот акционен план за комуникација за 2013 година, Секторот за Управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во соработка со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на 25 јули 2013 година, организираат инфо ден со цел запознавање со можностите и начините за користење на средства од ИПАРД Програмата 2007-2013.

Flaer_Ipard_den_JULI_2013_001

 
Одлука за организирање јавна презентација и јавна анкета PDF Печати
Oduka_za_zasle
 
Одлука за спроведување на стратегиска оцена Слоештица PDF Печати

Врз основа на член 65 од Законот за животна средина Општина Демир Хисар

на ден 30.05.2013 година донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена:

sloestica 1

Повеќе...
 
Одлука за спроведување на стратегиска оцена 30.05.2013 PDF Печати

Врз основа на член 65 од Законот за животна средина Општина Демир Хисар

на ден 30.05.2013 година донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена:

1

Повеќе...
 
Одлука за спроведување на стратегиска оцена 05.02.2013 PDF Печати

Врз основа на член 65 од Законот за животна средина Општина Демир Хисар

на ден 05.02.2013 година донесе Одлука за спроведување на стратегиска оцена:

1

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Следно > Крај >>

Страница 27 од 30

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер