Соопштенија
ФИЛМ „ДО БАЛЧАК“ PDF Печати

Grb_na_opstinata-smal

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

ОД ПРОДУКЦИЈАТА НА ФИЛМОТ „ДО БАЛЧАК“

Се известуваат граѓаните, посебно жителите на селата Единаковци и  Света, како и лицата што се движат по регионалниот пат Р 2339, Демир Хисар - Прилеп, дека од 05 - ти, до 25 - ти мај, ќе биде активна пругата од Бакарно гумно до Света. Во овој период и без утврдени термини, за потребите на снимањето на филмот, повремено ќе сообраќа воз.

Од безбедносни причини, им се обрнува внимание на пешаците и возачите на моторни возила, велосипеди и моторцикли, да внимаваат при преминувањето на железничката пруга

 
МЕТЕОРОЛОГИЈА PDF Печати
СООПШТЕНИЕ ОД УПРАВАТА ЗА ХИДРOМЕТЕОРОЛОШКИ РАБОТИ

Soopstenie_od_UHMR-k
Soopstenie_-2_UHMR

 
ЈАВЕН ПОВИК PDF Печати

Одделението за финансиски прашања ги повикува сите даночни обврзници, веднаш да ги подмират своите задоцнети  даночни обврски.

Во спротивно ќе се пристапи кон присилна наплата во согласност со закон.

Информации на телефонскиот број  (+389) (0)47 552 661

Работно време: 08:00 – 16:00 часот

 
ПОВИК PDF Печати
Grb_na_opstinata-smal

Одделението за финансиски прашања ги повикува сите даночни обврзници, веднаш да ги подмират своите задоцнети  даночни обврски. Во спротивно ќе се пристапи кон присилна наплата во согласност со закон.

Информации на телефонскиот број  (+389) (0)47 552 661

Работно време: 08:00 – 16:00 часот 
<< Почеток < Пред 31 Следно > Крај >>

Страница 31 од 31

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер