Соопштенија
Список на недоставени решенија и опомени за комунална такса и данок на имот за 2019 PDF Печати

Им се сопштува на сите физички и правни лица кои се даночни обврзници по основ на данок на имот и комунална такса ,на кои не им било доставено решение,или од било кои причини не добиле решение со соодветно задолжение за 2019 година и опомени за заостанат долг за данок на имот за периодот заклучно со 2018 година и опомени за заостанат долг за комунална такса заклучно со 2019 година, во рок од 15 дена од денот на објавувањето на соопштението, да се јават во Одделението за финансиски прашања во општина Демир Хисар на ул.Битолска бб, за подигање на даночните решенија.

            Списоците со недоставени решенија и опомени се објавени на огласна табла во просториите на општина Демир Хисар,како и на официјалната веб страна www.demirhisar.gov.mk

            Со објавеното соопштение, доставата на решенијата се смета за уредна и сите негативни последици што можат да настанат од неподигањето на решението, паѓаат на товар на самата странка.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

РАКОВОДИТЕЛ

Влатко Станковски

С  П  И  С  О  К

На недоставени Решенија данок на имот 2019 г.  и не доставени  Опомени за 2018 г.

Повеќе...
 
Известување на EVN Македонија PDF Печати

27.11.2019

.

evnmk.navigation.logo.text

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ PDF Печати

25.11.2019

СООПШТЕНИЕ

За организирање на јавна презентација и јавна анкета


soopstenie - urbanizam

.

Повеќе...
 
Известување од EVN Македонија PDF Печати

16.10.2019 

evn - 1

Oд ЕВН Македонија  известуваат дека поради

планирани зафати на електродистрибутивната мрежа

на ден 17.10.2019 г. во период од 9.10 до 16.00ч.

без напојување со  електрична енергија ќе останат корисниците од селата 

Доленици, Железнец, рибник Аквалед, Хидроцентрала Кушница,

с.Големо Илино, Зенго Доленци со околните стопански и нестопански објекти.

 
СООПШТЕНИЕ PDF Печати

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР ПОДНЕСЕ БАРАЊЕ ДО АГЕНЦИЈАТА ЗА

ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА И РУРАЛЕН РАЗВОЈ,

ПО КОЕ ИСТОТО БЕШЕ ОДОБРЕНО

08.07.2019

.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 6 од 24

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер