Соопштенија
ЈАВЕН ПОВИК 01/2019 ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ И ФОНДАЦИИ PDF Печати

ЈАВЕН ПОВИК  01/2019

ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА НА ГРАЃАНИ И ФОНДАЦИИ

.

За прибирање на барања за распределба на средства од буџетот на Општина Демир Хисар за 2019 година, наменети за финансирање на програмски активности на Здруженија на граѓани и Фондации во областите од надлежност на општината.

Се повикуваат Здруженијата на граѓани и фондации од областите од надлежност на општината, своите барања за распределба на средства од Буџетот на Општина Демир Хисар за 2019 год. да ги достават до Општина Демир Хисар во предвидениот рок.

Распределбата на средствата од Буџетот на Општина Демир Хисар за 2019 година, наменети за финансирање на програмските активности на Здруженијата на граѓани и Фондации од областите од надлежност на општината ќе се врши согласно Правилникот за утврдување на критериумите и постапката за доделување на средства на Здруженија на граѓани и Фондации од Буџетот на Општина Демир Хисар, (Службен гласник на Општина Демир Хисар бр.4/2018, 5/2018  и 2/2019 година).


Средствата се доделуваат еднократно.

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ОД ШТАБОТ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

13.05.2019

soopstenie - stab za zastita i spasuvanje na opstina demir hisar-13.05.2019 - za na veb

 
Годишен извештај на општина Демир Хисар за напредокот на состојбата со еднаквите можности за жените и мажите за 2018 година PDF Печати

Годишен извештај на единиците на локалната самоуправа за напредокот на состојбата со еднаквите можности за жените и мажите за 2018 година

Превземи тука.
 
СООПШТЕНИЕ PDF Печати

03.04.2019

.

mzsv - soopstenie

Повеќе...
 
Апел да не се палат огнови на отворено, зголемен бројот на пожари PDF Печати

apel small

>>>Зголеми<<<

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 7 од 24

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер