Соопштенија
Јавен повик за јавна расправа PDF Печати

Интегрираниот план

за Локален развој на Општина Демир Хисар

за период 2019 – 2022 година

.

iplr naslovnajpg_page1

Општина Демир Хисар со поддршка на Министерството за Локална самоуправа, ЕУ и УНДП изработи Интегриран план за Локален развој на Општина Демир Хисар за период 2019-2022 година. Планот е нацрт верзија.

Сите зентересирани правни и физички лица, Здруженија на граѓани своите забелешки и предлози по однос на овој документ да ги достават во Одделението за ЛЕР и јавни дејности на Општина Демир Хисар најкасно до 10.03.2019 година.

Во прилог во PDF формат е нацрт верзија на Интегрираниот план за Локален развој на Општина Демир Хисар за период 2019 – 2022 година.

 
Урбанистичка Ревизија за општина Демир Хисар PDF Печати

На 23 седница на Советот на општина Демир Хисар одржана на 14 февруари беше изгласан документот „Урбанистичка ревизија за општина Демир Хисар“ 

urbanisticka revizija demir hisar small

Повеќе...
 
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови PDF Печати

javen povik small web

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

22.01.2019 

Распоред за во четврток и петок, средба со граѓани на градоначалникот и општинската администрација.

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

18.01.2019

Се покануваат сите заинтересирани жители во населените места во Општина Демир Хисар, да

присуствуваат на средба со граѓани на градоначалникот и општинската администрација, кои ќе се

одржуваат од наредната недела.

.

Понеделник (21.01.2019)

.

Вардино - 18:00 ч. (во просториите на месната заедница);
Суводол и Кутретино - 19:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште);
Стругово - 20:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште).

.

Среда (23.01.2019)

.

Света - 18:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште);
Единаковци - 19:00 ч. (во просториите на подрачното основно училиште);
Бараково - 20:00 ч. (во просториите на месната заедница).


 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 8 од 24

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер