Соопштенија
Одлука интерен оглас 02/2018 PDF Печати

odluka interen oglas 02 2018 small

 
ЈАВЕН ПОВИК PDF Печати

12.12.2018 

.

Врз основа на членот 8 од Законот за финансиска поддршка на единиците на локалната самоуправа и единки корисници основани од единиците на локалната самоуправа за финансирање на доспеани, а неплатени обврски (”Службен весник на РМ” бр.209/18), Градоначалникот на Општина Демир Хисар објавува

.

ЈАВЕН ПОВИК

до доверителите на Општина Демир Хисар и доверителите на единките корисници основани од Општина Демир Хисар, од областа на образованието, култура, детската и социјалната заштита за пријавување на доспеани, а неплатени побарувања заклучно со 30.09.2018 година

Повеќе...
 
СООПШТЕНИЕ PDF Печати

.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИСИЛНА НАПЛАТА

30.11.2018

.

Општина Демир Хисар ги известува сите физички и правни лица кои се даночни обврзници по основ на данок на имот и комунална такса (фирмарина), дека во согласност со одредбите за присилна наплата од Законот за даноците на имот, започнува постапка за присилна наплата на неплатените обврски по тие основи заклучно со 2017 година.

Повеќе...
 
Одлука за избор на кандидат по интерен оглас PDF Печати
Odluka_Izbor_Kandidat_interen_oglas_1Odluka_Izbor_Kandidat_interen_oglas_2

 
Урбанистичка Ревизија - Нацрт Верзија PDF Печати

NACRT-Urbanisticka_revizija.Урбаната ревизија за Општина Демир Хисар е документ со кој општината ќе има интегрирани податоци во многу области. Процесот на подготовка на проектот беше реализиран во повеќе сегменти во период од март до септември 2018 година. 

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 9 од 24

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер