Соопштенија
СООПШТЕНИЕ ЗА ГРАЃАНИТЕ PDF Печати

10.04.2020

ИНФОРМАЦИЈА ЗА БАРАЊЕ НА ДОЗВОЛИ ЗА ДВИЖЕЊЕ ВО ВРЕМЕ НА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ

.

izvestuvanje za dozvola za dvizenje foto

.

Повеќе...
 
Годишен извештај на единиците на локалната самоуправа за напредокот на состојбата со еднаквите можности за жените и мажите PDF Печати

09.04.2020

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2019 ГОДИНА ЗА НАПРЕДОКОТ НА СОСТОЈБАТА СО ЕДНАКВИТЕ

МОЖНОСТИ ЗА ЖЕНИТЕ И МАЖИТЕ ПРИ ЕЛС, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

(PDF - верзија)

 
ЈАВЕН ПОВИК PDF Печати

05.03.2020

.

logo-za-javen-povik

Повеќе...
 
Список на недоставени решенија и опомени за комунална такса и данок на имот за 2019 PDF Печати

Им се сопштува на сите физички и правни лица кои се даночни обврзници по основ на данок на имот и комунална такса ,на кои не им било доставено решение,или од било кои причини не добиле решение со соодветно задолжение за 2019 година и опомени за заостанат долг за данок на имот за периодот заклучно со 2018 година и опомени за заостанат долг за комунална такса заклучно со 2019 година, во рок од 15 дена од денот на објавувањето на соопштението, да се јават во Одделението за финансиски прашања во општина Демир Хисар на ул.Битолска бб, за подигање на даночните решенија.

            Списоците со недоставени решенија и опомени се објавени на огласна табла во просториите на општина Демир Хисар,како и на официјалната веб страна www.demirhisar.gov.mk

            Со објавеното соопштение, доставата на решенијата се смета за уредна и сите негативни последици што можат да настанат од неподигањето на решението, паѓаат на товар на самата странка.

ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

РАКОВОДИТЕЛ

Влатко Станковски

С  П  И  С  О  К

На недоставени Решенија данок на имот 2019 г.  и не доставени  Опомени за 2018 г.

Повеќе...
 
Известување на EVN Македонија PDF Печати

27.11.2019

.

evnmk.navigation.logo.text

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 10 од 29

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер