Соопштенија
РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ PDF Печати

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ

УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ВОН ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН ЗА
ИЗГРАДБА НА ФОТОВОЛТАИЧНА ЕЛЕКТРАНА СО НАМЕНА Е.1.13 , ЗА
ПОСТАВУВАЊЕ НА ФОТО-НАПОНСКИ ПАНЕЛИ НА ЗЕМЈА, НА КП 4960 И КП
4961, КО СОПОТНИЦА, ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

ПРЕВЗЕМИ:

- Решение

- Урбанистички проект

 
Соопштение до даночните обврзници за недоставени решенија PDF Печати

 
СООПШТЕНИЕ - ЈАВЕН ПОВИК PDF Печати

30.11.2022

.

grb-na-opstinata-za-na-veb-vektorska-forma

.

Повеќе...
 
Изменување и дополнување на Правилникот за систематизација PDF Печати

Изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места

на општинската администрација во Општина Демир Хисар

.

- Согласност - Министерство за информатичко општество и администрација;

- Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места на општинската администрација во Општина Демир Хисар.

 
СООПШТЕНИЕ - Одделение за урбанизам, ЗЖС и комунални дејности PDF Печати

6.10.2022

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 2 од 33

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер