Соопштенија
Урбанистичка Ревизија - Нацрт Верзија PDF Печати

NACRT-Urbanisticka_revizija.Урбаната ревизија за Општина Демир Хисар е документ со кој општината ќе има интегрирани податоци во многу области. Процесот на подготовка на проектот беше реализиран во повеќе сегменти во период од март до септември 2018 година. 

Повеќе...
 
Јавна расправа „Реконструкција со ревитализација на улици“ PDF Печати
soopstenie javna rasprava m
 
Дератизација есенска втора фаза 2018 година PDF Печати

ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ПРЕТСТОЈНАТА ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМАТСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести, а врз основа на одлуката на Советот на Општина Демир Хисар и решението на ДСЗИ за спроведување  на вонредна превентивна систематска дератизација на територијата на О. Демир Хисар  како општа противепидемијска мерка, ЈЗУ Центар за јавно здравје -Битола го издава следново соопштение:

Се информира населението дека на ден 02.11.2018 год, екипи на Центарот за јавно здравје во Битола ќе спроведуваат активности на теренот во смисол на спроведување на есенска втора фаза од превентивната систематска дератизација т.е. поставување на отровни мамци за уништување на глодари(глувци).

Со дератизацијата ке бидат опфатени:

 

Повеќе...
 
Јавна расправа за набавка на возила за превоз на ученици PDF Печати
javna rasprava nabavka vozila
 
Издавање под закуп на деловен простор по пат на ЕЛЕКТРОНСКО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ PDF Печати

Линк pdf

oglas demir hisar zakup deloven prostor ok_001

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следно > Крај >>

Страница 11 од 25

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер