Преглед на доделени финансиски средства на здруженија на граѓани и фондации за 2018 PDF Печати

По објавениот  јавен повик за распределба на средства на здруженија на граѓани и фондации од буџетот на Општина Демир Хисар за 2018 година кои се  наменети за финансирање на програмски активности на Здруженија на граѓани и Фондации во областите од надлежност на општината, финансиска поддршка добија следните здруженија на граѓани односно фондации:

dodeleni sredstva small

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер