СПИСОК ЗА ПРОВЕРКА ЗА ПЛАНОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА PDF Печати

ПРОЕКТ ЗА ЛОКАЛНА И РЕГИОНАЛНА КОНКУРЕНТНОСТ

СПИСОК ЗА ПРОВЕРКА ЗА ПЛАНОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

.

“Село Слоештица културно – уметничка престолнина на Македонија“

.

.

- Список за проверка за ПУЖС - с. Слоештица - Демир Хисар MK

- ESMP checklist - Sloestica - D.Hisar - ENG


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер