Урбанистичка Ревизија - Нацрт Верзија PDF Печати

NACRT-Urbanisticka_revizija.Урбаната ревизија за Општина Демир Хисар е документ со кој општината ќе има интегрирани податоци во многу области. Процесот на подготовка на проектот беше реализиран во повеќе сегменти во период од март до септември 2018 година. 

Процесот на креирање на документот Урбана ревизија беше спроведен од страна на тим формиран од општинската администрација со решение од градоначалникот на општината, а беа вклучени и други вработени од општината.
Беше направена теренска посета на населените места со цел да се добијат конкретни податоци кои беа потребни за самиот документ (евидентирање, предлагање и утврдување  на приоритети).
Сите податоци на крајот беа соберени од страна на тимот и истите беа селектирани и сублимирани во нацрт документот Урбана ревизија на Општина Демир Хисар.
Секој жител на Општина Демир Хисар може да се вклучи со свои предлози и сугестии доставувајќи ги:
 - во писмена форма во архива на Општина Демир Хисар
 - на општински е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер