СООПШТЕНИЕ ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

22.01.2019 

Распоред за во четврток и петок, средба со граѓани на градоначалникот и општинската администрација.

.

Четврток (24.01.2019)

.

1. Журче - 18:00 ч. (во просториите на подрачното училиште);
2. Прибилци - 19:00 ч. (во просториите на месната заедница, во Домот на културата);
3. Сопотница и Месна заедница Рудничка населба) - 20 ч. (во просториите на подрачното училиште).

.

Петок (25.01.2019)

.

1. Граиште - 18:00 ч. (селска продавница);
2. Белче - 19:00 ч. (во просториите на месната заедница);
3. Слепче - 20 ч. (во просториите на подрачното училиште).


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер