Урбанистичка Ревизија за општина Демир Хисар PDF Печати

На 23 седница на Советот на општина Демир Хисар одржана на 14 февруари беше изгласан документот „Урбанистичка ревизија за општина Демир Хисар“ 

urbanisticka revizija demir hisar small

Процесот на креирање на документот Урбана ревизија беше спроведен од страна на тим формиран од општинската администрација со решение од градоначалникот на општината, а беа вклучени и други вработени од општината.
Беше направена теренска посета на населените места со цел да се добијат конкретни податоци кои беа потребни за самиот документ (евидентирање, предлагање и утврдување  на приоритети).
Сите податоци на крајот беа соберени од страна на тимот и истите беа селектирани и сублимирани во документот Урбана ревизија на Општина Демир Хисар.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер