Јавен повик за јавна расправа PDF Печати

Интегрираниот план

за Локален развој на Општина Демир Хисар

за период 2019 – 2022 година

.

iplr naslovnajpg_page1

Општина Демир Хисар со поддршка на Министерството за Локална самоуправа, ЕУ и УНДП изработи Интегриран план за Локален развој на Општина Демир Хисар за период 2019-2022 година. Планот е нацрт верзија.

Сите зентересирани правни и физички лица, Здруженија на граѓани своите забелешки и предлози по однос на овој документ да ги достават во Одделението за ЛЕР и јавни дејности на Општина Демир Хисар најкасно до 10.03.2019 година.

Во прилог во PDF формат е нацрт верзија на Интегрираниот план за Локален развој на Општина Демир Хисар за период 2019 – 2022 година.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер