Известување од EVN Македонија PDF Печати

16.10.2019 

evn - 1

Oд ЕВН Македонија  известуваат дека поради

планирани зафати на електродистрибутивната мрежа

на ден 17.10.2019 г. во период од 9.10 до 16.00ч.

без напојување со  електрична енергија ќе останат корисниците од селата 

Доленици, Железнец, рибник Аквалед, Хидроцентрала Кушница,

с.Големо Илино, Зенго Доленци со околните стопански и нестопански објекти.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер