ОГЛАС ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС Печати

За користење и управување со Мултифункционалниот Центар во с.Слоештица

oglas 1 small

oglas 2 small

Краен рок за пројавувување интерес е Среда - 28.07.2021 година.