СООПШТЕНИЕ - ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати

16.11.2021


.


.

odluka-za-raspisuvanje-na-izbori-vo-mesni-urbani-zaednici

.

Се известуваат граѓаните на Општина Демир Хисар дека е донесена Одлука за распишување на избори во месните/урбани заедници.

Изборите во сите месни заедници во општината ќе се одржат на 8.12.2021 година.


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер