Одобрување на проектна програма за фотоволтаична централа во КО Сопотница за ГАСПРОМЕТ PDF Печати

Решение за одобрување на на проектна програма за фотоволтаична централа во КО Сопотница за ГАСПРОМЕТ

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер