Изменување и дополнување на Правилникот за систематизација PDF Печати

Изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места

на општинската администрација во Општина Демир Хисар

.

- Согласност - Министерство за информатичко општество и администрација;

- Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за систематизација на работните места на општинската администрација во Општина Демир Хисар.

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер