ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТ PDF Печати

15.4.2023


.nacionalen-veligdenski-festival-2023


.

Почитувани,
Поради најавените врнежи од дожд, Фестивалот „Велигденски фолклорни средби”, ќе се одржи во спортската сала Јордан Пиперката” во Демир Хисар, со почеток во 11:00 часот.
.
Ве очекуваме!


 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер