ФИЛМ „ДО БАЛЧАК“ PDF Печати

Grb_na_opstinata-smal

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

ОД ПРОДУКЦИЈАТА НА ФИЛМОТ „ДО БАЛЧАК“

Се известуваат граѓаните, посебно жителите на селата Единаковци и  Света, како и лицата што се движат по регионалниот пат Р 2339, Демир Хисар - Прилеп, дека од 05 - ти, до 25 - ти мај, ќе биде активна пругата од Бакарно гумно до Света. Во овој период и без утврдени термини, за потребите на снимањето на филмот, повремено ќе сообраќа воз.

Од безбедносни причини, им се обрнува внимание на пешаците и возачите на моторни возила, велосипеди и моторцикли, да внимаваат при преминувањето на железничката пруга

 

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер