Вести
ОДБЕЛЕЖАНА 119. ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ЈОРДАН ПИПЕРКАТА PDF Печати
Вести

10.8.2022

.

odbelezana-119-godisninata-od-smrtta-na-jordan-piperkata

Повеќе...
 
„ИЛИНДЕН ВО СМИЛЕВО, 2022“ PDF Печати
Вести

- Покана за присуство и учество на манифестацијата

27.7.2022

.

pokana-za-ilinden

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 12. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

22.7.2022 

Повеќе...
 
СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ДЕМИРХИСАРСКОТО КУЛТУРНО ЛЕТО И ДЕМИРХИСАРСКАТА ЛЕТНА ШКОЛА, 2022 PDF Печати
Вести

7.7.2022

.

sveceno-otvoranje-na-demirhisarska-letna-skola

Повеќе...
 
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ПРЕСПАНСКО - ПЕЛАГОНИСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЕПАРХИЈА PDF Печати
Вести

24.6.2022

.

sredba-so-prespansko-pelagoniska-eparhija

.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 274

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер