Вести
Вонредна седница на советот на општина Демир Хисар PDF Печати
Вести

Врз основа на член 40 од Законот за локална самоуправа (,,Сл.весник на Р.М”бр.5/02), член 61 од Статутот на Општина Демир Хисар („Сл.гласник на Општина Демир Хисар“ бр.3/02, 4/05, 7/09, 16/13, 18/14, 10/19 и 7/21) и член 52 од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар („Сл.гласник на Општина Демир Хисар “ бр.3/02) донесувам:

 

Р Е Ш Е Н И Е

За свикување на  Вонредна седница на советот на општина Демир Хисар

Седницата ќе се одржи на ден  28.03.2023 година (вторник) со почеток во 10 часот

во кабинетот на Градоначалникот на Општина Демир Хисар

За седницата го предлагам следниот:

.

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

  1. Донесување на Одлука за измена на распоредот на средствата во Буџетот на општина Демир Хисар за 2023 година.
  2. Предлози и прашања

Ве молиме за задолжително присуство,а евентуално отсуство јавете се на телефоните 047-552-661 и 076-359-831 во Општина Демир Хисар или кај Претседателот на Совет на телефон 077-937-362.

.

Бр.17- 398/1                                                                        Совет на општина Демир Хисар       

27.03.2023 година                                                                         Претседател                                

Демир Хисар                                                                            Љупчо Најдовски с.р.

 
ПОТПИШАН МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА PDF Печати
Вести

15.3.2023

.

.

centar-za-kreativni-industrii-memorandum-za-sorabotka-so-daniela-cvetanovska

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 21. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

9.3.2023

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 20. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

23.2.2023

 

Повеќе...
 
ФИНАНСИСКА ПОМОШ ЗА ТУРЦИЈА И СИРИЈА PDF Печати
Вести

15.2.2023

.

finansiska-pomos-za-turcija-i-sirija

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 3 од 282

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер