Вести
ДНЕВЕН РЕД ЗА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

14.2.2023

Повеќе...
 
19-та Седница на Совет на Општина Демир Хисар PDF Печати
Вести

Врз основа на член 53  од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар („Службен гласник на Општина Демир Хисар “ бр.3/02) донесувам

Р Е Ш Е Н И Е

за свикување 19-та седница на  Совет на општина Демир Хисар

Седницата ќе се одржи на 30.01.2023 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот во Салата за состаноци во Домот на пензионерите  Демир Хисар

-Усвојување на записник од 17-та седница на Совет на општина Демир Хисар

-Усвојување на записник од 18-та седница на Совет на општина Демир Хисар

-Усвојување на записник од Итна седница на Совет на општина демир Хисар одржана на 17.01.2023 година

За седницата го предлагам следниот

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

Повеќе...
 
ЕВН известување за прекин на снабдување со ел. енергија PDF Печати
Вести

evn

Почитувани,

Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека на ден 26.01.2023 г. во период од 9.00 до 14.30 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат  корисниците од  населба Мургашево, с.Кутретино, с.Суводол, Манастир Демир Хисар, АБ Солар, Комуналец  Демир Хисар.
Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.


Со почит,

ПО-РЦУК Демир Хисар

 
ЕВН известување за прекин на снабдување со ел. енергија PDF Печати
Вести

evn

Почитувани,

Од ЕВН Македонија  е добиено известување дека на ден 26.01.2023 г. во период од 9.00 до 14.30 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат  корисниците од  населба Мургашево, с.Кутретино, с.Суводол, Манастир Демир Хисар, АБ Солар, Комуналец  Демир Хисар.
Прекините се заради реализација на инвестициони зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија.


Со почит,

ПО-РЦУК Демир Хисар

 
НОВОГОДИШНА ЧЕСТИТКА PDF Печати
Вести

30.12.2022

.

novogodisna-cestitka-2023

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 4 од 282

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер