Вести
ДНЕВЕН РЕД ЗА 8-ма СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

23.3.2022

Повеќе...
 
ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

18.3.2022

.

Повеќе...
 
ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ООУ „БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ“, С. ЖВАН. PDF Печати
Вести

17.3.2022

.

patron-praznik-oou-brakja-miladinovci

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 7-ма СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести

11.3.2022

Повеќе...
 
ФОРМАЛНА СРЕДБА ПО ОДНОС НА ЕДНАКВИТЕ МОЖНОСТИ НА ЖЕНИТЕ И МАЖИТЕ PDF Печати
Вести

10.3.2022

.

formalna-sredba-ednakvi-moznosti-2

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 273

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер