Вести
ПРЕЗЕНТИРАНИ АКТИВНОСТИТЕ И РЕАЛИЗИРАНИТЕ ПРОЕКТИ PDF Печати
Вести

- Една година од работата на градоначалникот Најдовски

21.11.2022

.

prezentacija-na-otcet-1-godina-od-rabotata-na-gradonacalnikot

Повеќе...
 
ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СОУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“ PDF Печати
Вести

18.11.2022

.

odbelezan-patron-praznik-na-sou-krste-p-misirkov-1

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 16. СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести
Повеќе...
 
КОНЦЕРТ НА „СКОПСКИ КВАРТЕТ ХОРНИ“ PDF Печати
Вести

10.11.2022

.

skopski-kvartet-horni

Повеќе...
 
Концерт на СКОПСКИОТ КВАРТЕТ ХОРНИ PDF Печати
Вести

10.11.2022

.

skopski-kvartet-horni

.

Домот на култура „Илинден“, во соработка со Општина Демир Хисар продолжуваат да ги негуваат и промовираат културните колективни вредности, со што, континуирано се поттикнува и зајакнува независниот културен сектор на локално ниво, преку организирање на низа на културно - уметнички општински манифестации.
Беспрекорна изведба на „Скопски квартет хорни“, каде што четворица врни професионалци - хорнисти, во фоајето на Домот ги изведоа делата на Диевиц, Ханс Писка, Јозеф Шантли, Ловел Шоу, Жан Јозеф Марет, Мартин Хајнрик, Ѓузепе Верди, Милер и Вебер.
.
.
skopski-kvartet-skopski-1
.
Несекојдневен настан, прилика и можност во која младата популација уживаше во богатиот композиторски перформанс. 
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 6 од 282

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер