Вести
ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР ЗА ИЗГРАДБА НА СОБОРЕН ХРАМ PDF Печати
Вести

31.10.2022 

- Информативна содржина

.

inicijativen-odbor-za-izgradba-na-soboren-hram-sostanok

Повеќе...
 
РЕНОВИРАНИ КОМПЛЕТНО ТОАЛЕТИТЕ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА „ИЛИНДЕН“ PDF Печати
Вести

18.10.2022

.

renovirani-toaleti-vo-domot

Повеќе...
 
КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ВО РАБОТНИОТ КАБИНЕТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ PDF Печати
Вести

12.10.2022

.

podgotovka-za-simulacija-1

Повеќе...
 
ДНЕВЕН РЕД ЗА 15-та СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕМИР ХИСАР PDF Печати
Вести
10.10.2022
.
Врз основа на член 53 од Деловникот за работа на Советот на Општина Демир Хисар
(Службен гласник на Општина Демир Хисар бр.3/02), се донесува:
Повеќе...
 
ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО PDF Печати
Вести

7.10.2022

.

detska-nedela-odbelezuvanje

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 7 од 282

Пријави проблем

Анкета

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер